Shop

Webinar: In Verbinding met je kind

Esther Steinebach -<br />
Speelgroep, training en coaching

Webinar: In Verbinding met je kind

 27,00

DINSDAG 27 FEBRUARI 19.30-21.00
ZOOM

In verbinding met je kind 

In verbinding blijven als het gezellig is lukt meestal wel. Maar wat als je kind niet luistert, grenzeloos of ongewenst gedrag laat zien? Lukt het ook om in verbinding te blijven op die momenten dat je kind dit het meeste nodig heeft?

Kinderen willen niet “stout” zijn, ze kunnen soms niet anders. Tijdens dit webinar leg ik niet alleen uit hoe het kan dat een kind zich nog niet zo kan reguleren zoals jij dit kunt, ik geef ook tips en handvaten die ervoor zorgen dat een kind vaardigheden leert die nodig zijn om zich in de toekomst wel te kunnen reguleren. Deze handvaten zijn meteen inzetbaar in de praktijk!

Als je begrijpt waarom je kind bepaald gedrag laat zien is het makkelijker om liefdevol en in verbinding te blijven. Het gedrag van je kind is niet persoonlijk en je kind doet het ook niet expres. We maken de shift van: “Wat is er mis met mijn kind” naar “Hoe kan het dat mijn kind zich op deze manier gedraagt?” En “Hoe kan ik in verbinding blijven op de momenten dat mijn kind het moeilijk heeft?”

Je leert hoe je ruimte geeft aan het gevoel van je kind EN tegelijkertijd onveilig gedrag begrensd. Ruimte geven aan gevoel is namelijk NIET hetzelfde als het toestaan van ongewenst gedrag. Het is aan ons om het veilig te houden op de momenten waarop het een kind niet lukt.

Het doel is het kind zichzelf te laten zijn (gevoel mogen uiten), binnen veilige grenzen, in verbinding met jou!