Aanbod

Webinars voor ouders en professionals

Meer begrip = Meer verbinding

Esther Steinebach -<br />
Speelgroep, training en coaching

Webinar

Elkaar Online ontmoeten is in deze tijden steeds meer normaal geworden.

Het grote voordeel is tegemoet te komen aan de toenemende vraag van ouders en professionals elders in het land.

Op deze manier kun je je verdiepen in de ontwikkeling van je kind, gewoon vanuit je eigen woonkamer!

WEBINARS

Webinar: In verbinding met je kind

In verbinding blijven als het gezellig is lukt meestal wel. Maar wat als je kind niet luistert, grenzeloos of ongewenst gedrag laat zien? Lukt het ook om in verbinding te blijven op die momenten dat je kind dit het meeste nodig heeft?

Webinar: Ongestoord spelen

Toch is ongestoord spelen niet vanzelfsprekend. We willen graag een “goede ouder” zijn en voelen soms de druk om ons kind te vermaken. Zeker als ons kind er om hulp vraagt. En hoewel het ervaren van frustratie op zijn tijd belangrijk is voor de ontwikkeling vinden we het soms lastig om hiermee om te gaan. We zien ons kind graag blij en gelukkig.

Online cursus

Coming soon!

Testimonials

{

Iedereen die in de kinderopvang/met kinderen werkt zou deze training moeten volgen. De kennis, handvaten en voorbeelden die Esther geeft hebben mijn kijk op kinderen totaal veranderd. Ik weet nu hoe ik een kind kan begeleiden met het reguleren van heftige emoties en gedrag. En ik snap mijzelf nu ook veel beter. Wat een fijne training. Boeiend verteld, eerlijk, open en een goede onderbouwing.

Pm’er Partou, Groningen
Trainingen Professionals
{

Wat een eye-opener. Kinderen kunnen veel meer dan ik dacht. Ik heb leren observeren, en leren begeleiden met mijn mond. Ik hoef veel minder vaak in te grijpen dan ik dacht. Ik zou deze trainingen het liefst elk jaar herhalen. Niet alleen voor op het werk maar ook voor thuis!

Pm’er Partou, Groningen
Trainingen Professionals
{

Ontzettend leuke training! Nieuwe, duidelijke en bruikbare informatie. Op een toegankelijke en behapbare manier gebracht. Toepasbare tips en voorbeelden die aansluiten bij de praktijk.

Anne de Haij, gastouder
Trainingen Professionals
{

Dankzij de training kan ik niet alleen kinderen op de groep beter begrijpen en begeleiden. Je hebt mij een betere moeder gemaakt. Ik merk meteen een betere verbinding tussen mij en mijn zoon. Dit was niet alleen waardevol voor mij als pm’er maar zeker ook voor mij als mens en moeder!

Pm’er stichting KindH
Trainingen Professionals
{

De training was erg leerzaam. De theorie en handvaten kon ik meteen inzetten in de praktijk. Het fijne is dat het meteen werkt, je ziet direct verschil. Ik kan dit aanraden aan pedagogisch medewerkers, ouders en ook leerkrachten.

Pm’er stichting KindH
Trainingen Professionals
{

Bedankt voor al je inspirerende woorden in alle trainingen. Wat hebben we veel van je mogen leren en ook al kunnen inzetten in de praktijk. Het was ontzettend leerzaam en motiverend.

Partou Slenk en Partou Deimten, Groningen
Trainingen Professionals
{

Wij zijn als team van Klokje Rond heel erg enthousiast geworden over de informatie die Esther ons tijdens de training heeft gegeven. Mooie eye-openers, waar we heel graag mee aan de slag willen.

Klokje Rond, Veldhoven
Trainingen Professionals