1-op-1 traject

Esther Steinebach -<br />
Speelgroep, training en coaching

Kom weer in verbinding met je gevoel!

De kwaliteit van de verbinding met je kind is voor een groot deel afhankelijk van de verbinding die jij hebt met jezelf. Wat jij voelt en hoe jij in het leven staat heeft namelijk invloed op de band tussen jou en je kind.

Als je jeugd je achtervolgt

Toen mijn zoon klein was voelde ik zoveel ongemak bij zijn emoties dat het me niet lukte om met hem te verbinden. Ik kon zijn emoties niet accepteren omdat ik geen idee had wat ik met mijn eigen emoties aan moest. Ik deed er alles aan om zijn emoties te stoppen. Ik deed constant mijn borst in zijn mond en heb uren liedjes gezongen en gewiegd om het huilen te laten stoppen.

Ik raakte steeds verder uit verbinding, met mijzelf en met mijn kind. Doordat mijn kind nooit kon ontladen bouwde de spanning in zijn lijf steeds verder op. Dit ontplofte eruit met grenzeloos en ongewenst gedrag. Mijn ongemak zorgde voor ongemak bij mijn kind.

STOP MET DOORGEVEN

Zonder dat we het doorhebben geven we onze pijn en ongemak door aan onze kinderen. Dit gaat generatie op generatie door tot iemand de moed heeft verzameld om op te staan: TOT HIER EN NIET VERDER!

Jezelf serieus nemen en voor jezelf durven kiezen

Tijdens dit traject krijg je inzicht in jouw gedrag. Met behulp van het Enneagram wordt precies zichtbaar welke patronen jou in de weg zitten om de moeder te kunnen zijn die je zo graag wilt zijn. Het brengt je terug naar je kern. Zodat je een leven kunt creëren dat past bij wie jij bent en wat jou gelukkig maakt.

Patronen doorbreken

Deze patronen zijn niet alleen maar slecht. Bovendien hadden ze ooit een belangrijke functie. Een ander willen helpen is een fijne eigenschap. Een ander helpen ten koste van jezelf gaat hoe dan ook problemen opleveren. Tijdens dit traject krijg je inzicht in je patronen en handvaten om het positieve deel van je patronen te behouden en deel dat je in de weg zit los te laten. De focus zal liggen op het aanleren van vaardigheden en gedrag dat past bij het leven dat jij graag zou willen hebben.

Als jij je mooiste leven leeft geef je je kinderen ook toestemming om hun mooiste leven te leven!

Wat ga je bereiken?

  • Zelfinzicht, je ziet welke patronen jou in de weg zitten en waarom deze patronen zijn ontstaan
  • Je ontwikkelt vaardigheden die passen bij een leven dat past bij wie jij bent
  • Je leert jezelf reguleren waardoor je meer geduld hebt voor jezelf en je kind
  • Je ontdekt waar je goed in bent en wat je verlangens zijn
  • Je leert voelen wat je grens is, hoe je je grens kunt communiceren en verdedigen
  • Je leert voelen wat je nodig hebt
  • Je krijgt handvaten die ervoor zorgen dat je in verbinding kunt komen/blijven met je kind
  • Je leert hoe het kinderbrein werkt
  • Je leert je kind beter begrijpen waardoor het makkelijker wordt om liefdevol te blijven reageren
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen

 

Praktische Informatie

R

Inhoud Traject

4 (online of live) 1 : 1 sessies van 1,5 uur
Persoonlijk werkboek
Jaar lang toegang tot al mijn ONLINE diensten en producten
3 maanden lang onbeperkt vragen stellen via whatsapp

Investering

997,- INCLUSIEF btw

Voor wie

Vrouwen die weer in verbinding willen komen met hun gevoel

Ik meld me aan voor het 1 – op – 1 traject!